úterý 5. září 2017

Ohlédnutí

za Jízdárnou Františka Skály.






     Ten katalog je tak krásně udělaný.
     A Prastánek na Malostranském náměstí v Praze.





11 komentářů:

  1. Ja som si s dovolením Skálu uložila aj s Vašimi dievčatkami na fotke, neskutočné fotky z výstavy ste mali:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Som bez odpovede, tak ubezpečujem, že nepoužijem fotky nijak, ja som na výstave nebola, ale tak ma Skála zaujal, že som si z blogov, kde výstavu prezentovali, uložila obrázky.

      Vymazat
    2. Alenko, mě vůbec nenapadlo, že by mi to mohlo vadit. A nevadí. :-) Mám radost, že se fotky líbí a že třeba můžou aspoň trochu na dálku zprostředkovat zážitek ze samotné výstavy.
      Asi komunikuju méně, než je v blogosféře zvykem, ale neznamená to, že bych komentáře nečetla nebo že bych si jich snad nevážila. Jen to tak prostě mám. Ale byla bych nerada, kdyby to mělo způsobit nějaké nedorozumění...
      Zrovna dnes ráno jsem byla na návštěvě na Vašem blogu - jen většinou chodím tiše, beze stop. :-) Ale teď to řeknu: sluší Vám to!
      Mějte se moc hezky. Klára

      Vymazat
    3. To mám radosť, že to nevadí, aj ja som si ich znovu pozerala, tie fotky z výstavy sú najkrajšie práve preto, že tam dve neskutočné bytosti ,,odžívajú,, svoj život a ešte im to tiež veľmi sluší.
      Ja zase neviem vyjadriť na blogu presne zázrak, čo žijem: všetko sa dáva do poriadku, zrútený organizmus sa mi obnovuje, starší syn sa po rokoch s nami zmieril, muž obživuje a funguje napriek...atď, neviem inak, než ,,ukázať,, svoju tvár....som rada, keď zazriem niekde aj tú vašu:-)
      A ďakujem!

      Vymazat
    4. Každý dáváme do svých blogů kus sebe. Někdo víc, někdo míň (já i v čase někdy víc skrývám, někdy víc odkrývám), někdo upřímněji, někdo míň. Často balancuju mezi ochranou našeho soukromí a upřímností. I u ostatních blogů nepotřebuju nahlížet lidem až do ložnic, ale opravdovosti si vážím. Mám radost, že u vás jsou věci a vztahy na dobré cestě. Hodně štěstí Tobě i Tvým blízkým, Aleno!
      No a svoji tvář na blogu moc často neukazuju prostě proto, že moje jsou ty oči, které se dívají skrz foťák. Můj blog je záznam toho, co vidím - a sebe zrovna moc často nepozoruju. :-)

      Vymazat
  2. A já si ho nekoupila. A teď mě to tak mrzí...

    OdpovědětVymazat
  3. Tak je objednaná, Ježíšek to zařídí pro nás všechny, unešení Skálou jsme byli všichni 4 :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji moc za inspiraci, hned jsem si katalog objednala :)

    OdpovědětVymazat