pátek 5. dubna 2013

Vinnetou

Mařenka bude o letních prázdninách čtrnáct dní na táboře. Budou si tam hrát na indiány. Mně se při vzpomínce na ty nekonečné indiánské hry z dětství rozsvítily oči, Mařenka naprosto nechápe, proč by si měli hrát zrovna na indiány... Zdá se, že jsme objevili významnou mezeru ve výchově! 
Pro začátek by mohly pomoct sešity mého tatínka - původně jsem napsala "po mém tatínkovi", ale to by bylo dost nepřesné - TĚCHHLE sešitů se tatínek nikdy nevzdá - půjčí, ale nedá... :-)







5 komentářů:

  1. Naprosto chápu, že se jich tatínek nechce vzdát. Můj otec si v době největší slávy Vinnetoua ušil jelenicový kostým a celý ho přepečlivě pošil korálkama. Titěrná práce. Taky mi v raném dětství ušil jelenicové mokasíny (měla jsem po operaci) a dodnes má schované nějaké dobové obrázky a plakáty ...:) Však ona na to Mařenka přijde ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. ...u nás se našly sešity pečlivě nadepsané ozdobným písmem "Rudý bratr díl I." a "Rudý bratr díl II." - záměr nedokončený, ale sešity zůstaly navždy nepopsané díky těm štítkům:)

    OdpovědětVymazat
  3. POklad na stribrnem jezere uz mame za sebou ... jenom skoda, ze nas francouzsky tatik vubec netusi o co jako jde ...?!

    OdpovědětVymazat
  4. Jeee .. :) Já byla na indiánském táboře ve 12ti a dodnes na to vzpomínám:) A Ribanna byla tak překrásná!

    OdpovědětVymazat
  5. Pondělí,
    v "této kauze" jsem úplně mimo,
    ale ta první fotka!!!
    Ta je úžasná, úžasná a úžasná!
    Venku slunko, svítí nám do bytu, kde rázem šílený bordel, ale nedívám se vůkol, mám oči jen pro tebe,
    pro tvůj blog :o)

    OdpovědětVymazat