pátek 28. února 2014

Z jedné do druhé.

Out of the one, into the another one.




Při přendávání věcí z jedné tašky do druhé člověk někdy najde ztracené poklady...

9 komentářů:

  1. No neke,
    ty máš novou tašku?!?
    Ale ode mě není ... :o( ... :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale nemám :-) Jen jsem chtěla zase pro změnu provětrat jinou tašku a protože od Tebe nemám takový ten šikovný organizér, musím přendávat pěkně jednu věc po druhý... :-) Ale aspoň ty úplné drobnosti mám v Tvojí puntíkaté taštičce!

      Vymazat
  2. Každopádně všechno vypadá tak hezky.Já když přesunuju z tašky do tašky,jsou to papírky a zase papírky,vysypané orbitky a drobky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohdano, ty tam ale byly taky... A úplně opatlaný bonbón - bez obalu :-/

      Vymazat
  3. Ani já v tašce nezapomínám tak krásné věci, ale přesně to, co Bohdana :))), papírky, účtenky, seznamy co nakoupit a drobky! :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ale kdybys viděla, co v tašce (školní) zapomíná naše Mařenka!

      Vymazat
  4. To jsou krásný zapomněnky. A to teda normálně nosíš s sebou medvěda a dečku a sady pastelek? Seš eště romantičtější, než jsem si myslela pani .... ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pani, zapomenutý byl jen ten medvěd. Nesla jsem si ho onehdá do práce, že mi tam bude sloužit jako těžítko, ale zapomněla jsem na něj, a tak mi pak několik týdnů zatěžoval tak akorát rameno, když jsem ho nosila nevědomky stále s sebou. Diář a palstelky byly v tašce zcela vědomě. A růžová dečka není dečka, ale háčkovaná brož od mari.bou, kterou moc ráda nosím, ale teď zrovna mám na kabátu hořčicově žlutou verzi, která se mi hodí k čepici od Jany z Kohoutího vršku. A tak byla růžová v záloze. Tak. Myslím, že v tom žádná velká romantika není... :-)

      Vymazat
    2. tak já myslím, že vláčet se pár dní jen tak s medvědem je docela dost romantický ;)

      Vymazat