pátek 7. listopadu 2014

Guma.

Odjakživa mě ten obchod fascinoval. Nikdy jsem se neodvážila vkročit dovnitř. :-) Až minulý týden...
Čas se tam zastavil. Pan prodavač v modrém plášti právě na pultu gumovou nafukovací žabkou nafukoval gumovou nafukovací žabku.



Zkuste taky někdy nahlídnout, až půjdete kolem. Třeba mi pak někdo vysvětlí, k čemu jsou všechny ty gumové věcičky užitečné... (K čemu je nafukovací buvol teda chápu, ale ty gumové kroužky, proužky a hadičky?)

11 komentářů:

  1. Mně tedy ty gumové hračky vždycky dost děsily. Ta velikost! A navíc se mi estetika Libuše Niklové hrubě nelíbí. Pro mě jsou prostě šedesátky nepříjemně agresivní :-( To radši ty kroužky, proužky, hadičky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to mně se zase hračky Libuše Niklové líbí - byť možná trochu víc jako "objekty" než jako "hračky". A vlastně se mi líbí i všechny ty kroužky, proužky a hadičky - jen prostě vůbec netuším, jaké je jejich poslání... :-)

      Vymazat
  2. Co sis koupila, Kárko? :-) Niklové hračky se mi taky líbí spíš jak u tebe, ale jako dítě si pamatuju, že se mi nelíbily vůbec. Možná to dělal ten materiál, možná mi chyběla větší vzhledová přítulnost, nevím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maruško, nic. Já jsem se jen usmívala. :-) Pan prodavač se mě zeptal, co si přeju, a já, že děkuji, že se jen dívám... Měl nějaký vážný problém s tou nafukovací žabkou, asi měla někde prasklinu, kterou unikal vzduch, a pan prodavač se ji snažil najít. Nechal mě v klidu okounět. Bývala bych si ho ráda vyfotila, ale neosmělila jsem se ho zeptat.

      Vymazat
  3. Mně se teda hrubě líbí hračky Libuše Niklové i GUMA obchod zvenčí. V pondělí se zajdu podívat na pána v plášti, jestli už žabku žabkou nafouknul..:)

    OdpovědětVymazat
  4. Tam jsem byla jednou a kupovala jsem si podložku na jógu :-) (prý tam tehdy před x lety byly nejlevnější v Praze, nevím, jak je to dnes :-) S. Sororessa

    OdpovědětVymazat
  5. Ten obchod znám jen při projíždění autem, párkrát za rok. Taky mě teda dost zaujal - a to jen při pohledu z auta.
    Příště budeme muset přibrzdit a zajdu se podívat na pána v plášti:).

    OdpovědětVymazat
  6. jsem tam jednou zakoupila těsnění do oken v metráži, měli asi sto druhů barev šířek a typů a dostala jsem k tomu zdarma kanagón (prý špatně lepí, to těsnění)... nejlepší retroobchod a ten puch... to člověk jen tak nezapomene ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jako děti jsme měli všechna ta zvířátka harmoniková a hodně jsme si s nimi hráli. Dost se mi to líbí a ta velká nafukovací zvířata třeba do bazénu jsou fajn a mají i pěknou stylizaci.

    OdpovědětVymazat