neděle 9. prosince 2012

Zamračeno.
Cloudy.




Ráda bych vám (si) sem bývala dala pár fotek, kterak s holčičkama pečeme cukroví. Nemám. Těšila jsem se. Ale holčičky nechtěly. Prostě péct nebudou. Ne a ne. Není každý den svátek. Tak jsem (natruc) místo srdíček, zvonečků a andělíčků upekla tři plechy mraků. Formičku jsem si vyrobila sama - původně to byla ryba. A místo vánočních koled jsem si k tomu pustila na plný pecky Tori Amos. A dobrý... :-)
Pokud vám někdo pomáhá s pečením vánočního cukroví, neberte to jako samozřejmost! A užijte si to...

12 komentářů:

  1. Kláro, nemůže být pořád ta roztomilá idyla:)
    Vyřešilas to perfektně.

    OdpovědětVymazat
  2. Pani, já peču se sestrou ( Dorka nechtěla nikdy )a s pomocí mojita, jde nám to skvěle.Jen je třeba hlídat poměr počtu plechů a počtu mojit. Jen letos nevím jak to stihnu :-(

    OdpovědětVymazat
  3. :))) Mraky jsou fajn...máte originální cukroví!!

    OdpovědětVymazat
  4. mraky válí! paráda :)) .. škoda že už mám linecké hotové, jinak bych se asi nechala inspirovat a ,,mračila" bych taky! :))

    OdpovědětVymazat
  5. :)) Klárko, mně se líbí, jak jsi ten vztek kreativně využila:) Už už jsem se tě chtěla zeptat, kde jsi sehnala formičky mráčků.. Mě by museli kluci teda HÓÓDNĚ naštvat, abych udělala z ryby mrak:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No šak já taky byla dost naštvaná! :-) Kdyby jen nechtěly péct cukroví, ale ony byly ještě jak utržené ze řetězu... Ale což, formičku mraku jsem chtěla už dlouho, tak ji mám :-)

      Vymazat
  6. ..tři plechy mraků :))
    Forma i hudební doprovod zvoleny báječně. Krásné vánoce přejeme!

    OdpovědětVymazat
  7. Klárko, mně se i ty mraky líbí! Není každý den sluníčko, že ...
    Krásné předvínoční dny, Maru

    OdpovědětVymazat
  8. :-)))) u nás zatím těšení na pečení, tak uvidíme. teda já bych klidně dělala něco jiného...zvažuju, že to nechám jen na nich, žabičkách.

    OdpovědětVymazat
  9. Mraky sme mali aj my. Syn vyrobil formičku z kvetinky. (asi nechtiac, alebo ho kvetinka neoslovila, tak z nej spravil mrak) :D

    Ale z ryby som to ešte neskúšala. Rozmýšľam, ako asi tá ryba pôvodne vyzerala, naša má špiacté ústa, aj chvost a aj plutvy - vlastne na nej ťažko budem hľadať oblúk.

    OdpovědětVymazat