neděle 9. března 2014

Temný a děsivý.

Tuhle knížku jsem si vybrala podle obálky. Nalákala mě, abych si knížku přečetla, i když popis "thriller temný a děsivý jako bouřlivé skotské moře za zimní noci" by mě sám o sobě asi nepřesvědčil...


Když jsem si ji brala s sebou na hory, netušila jsem, že to skončí taky trochu "temně a děsivě"... :-) Těžký hluboký mokrý sníh a přetrhané vazy v koleni. No, aspoň jsem tu knížku na horách přečetla. (A je dobrá.)


11 komentářů:

  1. Uf.... Tak to přečteš ještě pár knížek.... Tak hlavně ať je noha brzo v pořádku.... A zas na druhou stranu, bude se dobře vyšívat, co....

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, taky věřím, že si marodění zpříjemníte čtením a ručními pracemi, a my se tu pak budeme kochat a inspirovat.
    Jinak samozřejmě přeju, ať je koleno brzy v cajku.

    OdpovědětVymazat
  3. ...taky jsem si poslední kniku vybrala podle obálky a taky nemám ráda těžký mokrý sníh...co možná nejvíc bezbolestné a bez následků uzdravení přeji. M.

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím z postele do postele (I když chřipka se s přetrhanými vazy v koleni nedá srovnávat!)! Ať jsi brzy fit, lyžařko! (Tahle knížka se mi líbila strašně moc. I kvůli tomu bouřlivýmu skotskýmu moři:) Za čtrnáct dní vyjde v češtině pokračování!!)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skotské bouřlivé moře, to já můžu, jen nemusím "thrillery" a ještě děsivé k tomu. :-) A tahle knížka se mi líbila moc. Asi si budu muset přečíst i pokračování, děkuju za tip!
      A taky zdravím do postele - chřipka teda asi taky nic moc, jen se snad dá předpokládat, že bude pryč dřív než za šest týdnů... :-/

      Vymazat
  5. Děkuju za účast! :-) Zatím jsem tedy ráda, když najdu nějakou polohu, ve které bych chvíli vydržela, a začtu se do nějakého příběhu tak, že na chvíli zapomenu, že to bolí. Ale na vyšívání snad taky dojde... :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Auuuuu, to vypadá bolavě :o( Přeji brzké zahojení a díky za tip na čtení! R.

    OdpovědětVymazat
  7. Já už mám ty vazy přetržené tři roky. Chvíli to šlo, ale teď už se asi operaci - plastice nevyhnu. Prý je to u všech otázka času. Nejlepší prý je, když to udělají hned. Jenže mně při první operaci jen sešili roztrhaný meniskus - a tohle, že příště. Oddaluju, oddaluju. Přeju, ať to aspoň nebolí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucie, děkuju. A vyhlídky tedy asi nic moc, že? No nic, pořád si říkám, že to mohlo dopadnout i hůř (na lanovce jsem pár minut před tím naší Mařence povídala o Schumacherovi...)

      Vymazat
  8. Au au, vzpomínám, jak naše poslední rodinná lyžovačka (už víc jak pár let zpět) taktéž dopadla nevalně... Snad bude i to zlé pro něco dobré - kapka odpočinku, starostliví pečovatelé, vyšívání, čtení... A přeji brzké uzdravení!

    OdpovědětVymazat