neděle 7. ledna 2018

Asi jaro...

nebo co.





     Náhodou jsem zjistila, že oba díly Olivie mají na Kosmasu zlevněné na pár korun.
     Olivie do každé rodiny!

-------
Všechny knížky, které se objevují na blogu Pondělí, jsem si sama koupila, přečetla a prostě chci jen poslat informaci 

o nich dál. Žádný příspěvek na mém blogu není komerční nebo sponzorovaný.

13 komentářů:

  1. Chodím na tvoj blog pravidelne a veľmi rada ho čítam, pozerám si krásne fotky ... Dnes som si prečítala aj maličké písmenká. Ako to napísať, aby som čo najlepšie vyjadrila svoj pocit ... Ale tu U TEBA som ani raz nemala ten pocit, že ide o komerciu ... (Čo sa u mnohých blogov povedať nedá a je toho čoraz viac) ... Z každého tvojho príspevku cítim úprimnú lásku ku knihám, knihám krásnym a zaujímavým. A tú tvoju lásku s úspechom vštepuješ aj dievčatám ... :)
    Prajem celej rodinke všetko dobré ... L. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je smutný, že se takto musíte "chránit, bránit". Ono, když dnes někdo udělá něco, cokoli, jen tak, je podezřelý, chjo. Čtu vás moc ráda a právě díky tomu, jak o knížkách píšete, se nechávám svést k nákupu. Jen tak dál, díky.

      Vymazat
  2. Moc děkuju za odkaz na Olívii. Před nějakou dobou si jí starší dcera půjčila v knihovně a moc se jí líbila. Takže už mám oba dva díly objednané :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Klarko on te nekdo prudi s tim ze bys delala reklamu?to nechapu.jak pise G.,ta laska ke kniham je citit!taky si nemuzu pomoct a kdyz je nejaka krasna,doporucuji ji kudy chodim a fotky taky sdilim...a tys holkam usila prasatko olivii?:)

    OdpovědětVymazat
  4. Abych to vysvětlila. On mě nikdo vyloženě nenutí uvádět, že na mém blogu NENÍ reklama ani promo články. To naopak, kdyby moje články byly sponzorované nebo placené jako reklama, bylo by minimálně vůči čtenářům fér a z hlediska blogování etické, abych to výslovně uvedla. Jenže takhle to v současnosti v blogosféře u nás bohužel moc nechodí. Já třeba proti sponzorovaným článkům a různým give away soutěžím nic nenamítám (byť je ani moc nevyhledávám), pokud jsou zřetelně označené jako sponzorované. To mi přijde fér. Knížku Steh by steh do soutěže jsem si taky koupila, i když se Eva trochu divila. :-) Ale čím dál častěji u některých blogů vím a u některých tuším, že prostě placené nebo sponzorované jsou (dáme Vám zadarmo tuhle hru, hračku, knížku, kosmetický prostředek, oblečení... a vy o tom napíšete, jo?) a přitom to z článku samotného vůbec jasné není. Já touhle cestou jít nechci, blog mám pro radost, živí mě něco úplně jiného. A vlastně takhle jen předcházím tomu, aby u někoho třeba vznikl dojem, že stejně jako spousta jiných příspěvků jsou i ty moje ve skutečnosti někým sponzorované. Nejsou. Ale těší mě, když píšete, že vás to ani nenapadlo. :-) Děkuju. Kl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tak to chapu.taky mi vadi neoznacena reklama.tak uz takove stranky ani nectu:)ta radost je videt z kazde tve fotky...ale od tebe bych si nejakou vysivku koupila hned!♡

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. A úplně jinde a dokonce ještě levněji. A s tou reklamou mě to ani nenapadlo. Pro mě jste vy sázka na jistotu, že daná knížka bude dobrá volba.

      Vymazat
    2. No jo, už to vidím, že Olivie je za babku k mání leckde. Ale to je jedno odkud, kdybychom ji doma neměli, koupila bych ji klidně znovu i za původní cenu. :-) Oba díly patří u nás doma mezi nejoblíbenější knížky.

      Vymazat
    3. I já díky Vám včera objednala :-) Před několika lety jsem ji viděla u kamarádky v angličtině a byla jsem z ní na větvi. A když jsem ji tu uviděla, tož jsem ji musela tomu mému nenarozenému cvrčkovi koupit... (jó, vášeň ke knihám...už má, bobek, víc knížek než oblečení, a to ještě není na světě :-D) Mějte se krásně!

      Vymazat
  6. Klárko, mám to tu moc ráda a už spoustu let a taky by mě nenapadlo, že by to třeba byla reklama. A díky tobě máme fakt krásné knížky. I tu sýkorku:-) Ale máme ji od nás z knihkupectví.Pěkné dny♥

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za vysvětlení.
    Marně přemýšlím, proč toto téma ala "reklama na knihy" zde vzniklo. A to tu nakukuju už nějaký ten rok. :-)

    Přeji vše dobré a nejen dobré knihy ke čtení :-)

    OdpovědětVymazat