neděle 25. března 2018

Jarní...

neděle.





A jedno velké potěšení - film Planeta Česko.
Divočina za humny. Doporučujeme!

Naše příroda je pestrá jako málokde na světě. Krásu a dobrodružství máme na dosah ruky - stačí se jen dobře dívat! První celovečerní film o české přírodě ukazuje díky nejmodernějším technologiím fascinující dobrodružství zvířat a rostlin žijících kolem nás zcela zblízka. Seznamte se s tetřevem tokajícím za úsvitu, se vzácnými sysly, s nimiž na louce laškují děti, ledňáčkem prorážejícím při lovu střemhlav vodní hladinu, s lososy putujícími z českých řek do moře a zpátky nebo s užovkami v dramatickém zápase s rybí kořistí. Prožijte vzrušující výpravu za muflony, bobry, modrajícími žabáky a desítkami dalších hrdinů. Některé z nich možná ani neznáte – divočina přitom začíná hned za vašimi dveřmi! 
Režie: Marián Polák

7 komentářů:

  1. Tak to je fakt,za humny je pořád,co objevovat...Třeba trsy sněženek

    OdpovědětVymazat
  2. Ó to je krásný tip na film. Už se těším na nějaký kulturní zážitky až ta zima odejde! Díky!a u vás doma je tak snově♡♡♡

    OdpovědětVymazat
  3. Na Planetě Česko jsme byli včera taky, dokonce to zvládly obě děti v rámci festivalu filmů pro dětského diváka Malé oči. Líbilo dost, zas kus inspirace pro pozorování přírody za humny (třeba ty užovky u brněnské přehrady, kterou máme opravdu téměř pod nosem).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My jsme byli taky nadšení, malí i velcí. :-) Mně se vedle nádherných záběrů líbilo i to pojetí filmu a smířlivé vyznění, přitom s takovou úctou a pokorou k síle přírody. Prostě fakt krásný to bylo.

      Vymazat
    2. Tak jsem včera do radotína vyslala kluky a byli nadšení!díky za tip!mimochodem chodíte tam někdy?cena mírná a bylo jich tam deset lidí:)

      Vymazat
    3. Tak to jsem ráda, že se film líbil - ale tohle bylo asi na jistotu. :-) V radotínském kině jsme ještě nebyli, někdy zkusíme. Kl.

      Vymazat
  4. Nádherné fotky, fakt ti závidím takový výlet :)

    OdpovědětVymazat